Home - vv Zwartewaal

Voorbereiding_1_2021.jpg

Grote Club van 100 feest op vrijdag 10 februari 2023

21 januari 13:15  Grote Club van 100 feest op vrijdag 10 februari 2023 Aanvang : 20:00 uur

Jaarvergadering 13 februari 2023

18 januari 19:30  Jaarvergadering 13 februari 2023 Aanvang : 20:00 uur.

Tony Klopp sluit aan bij vv Zwartewaal.

17 juni 13:00  Tony Klopp sluit aan bij vv Zwartewaal. De 24 jarige Tony Klopp sluit zich voor komend seizoen aan bij vv Zwartewaal. Tony die een allrounder genoemd mag worden heeft zijn jeugd doorgebracht bij vv Nieuwenhoorn. Hij speelde daar met een uitstap naar OVV 1 tot voor kort in het 2e elftal van Nieuwenhoorn. Ook met de komst van Tony is de club zeer verheugd en wensen hem veel succes toe.

Savi Merino derde versterking vv Zwartewaal.

13 juni 7:00  Savi Merino derde versterking vv Zwartewaal De 25 jarige Savi Merino zal de gelederen komen versterken van de selectie van Dave de Jong. Savi die een geschiedenis heeft bij de jeugd van Nieuwenhoorn komt nu van Nieuwenhoorn 2. Ook heeft hij tussendoor een uitstapje gemaakt naar Brielle 2. Zwartewaal is zeer verheugd ook hem te verwelkomen aan de Sluisweg.

Zwartewaal verwelkomt twee nieuwe versterkingen.

31 januari 8:00  Zwartewaal is verheugd met de komst van twee nieuwe versterkingen voor haar selectie. Allereerst de 27 jarige Sylvester Bal die een achtergrond heeft bij de jeugd van Nieuwenhoorn, het tweede van Nieuwenhoorn als ook Rockanje 1. Ook mag de club Dion van Gilst 26 jaar en een oude bekende terug verwelkomen. Dion die na vertrokken te zijn van Zwartewaal naar OHVV keert weer terug op het oude nest.

Inleveren PET Flessen bij VV Zwartewaal.

11 november 20:15  Inleveren PET Flessen bij VV Zwartewaal. Inmiddels is vanaf 1 juli 2021 de statiegeld wetgeving op kleine petflessen ingevoerd. Aangezien v.v. Zwartewaal ook water en frisdranken in plastic verkoopt, heeft dit ook impact op onze vereniging. Goed te weten is dat sportlocaties vallen onder de vrijwillige innamepunten en we niet verplicht zijn om de flessen in te nemen en het statiegeld uit te keren. Bij v.v. Zwartewaal krijgt u dan ook geen statiegeld retour. Echter u kunt ons steunen door het statiegeld aan de vereniging te doneren. Dit kunt u doen door uw flesje, ook als deze elders gekocht is, in te leveren bij de bar of vanaf medio oktober uw flesje in de hiervoor bestemde en duidelijk herkenbare minicontainer van Statiegeld Nederland te gooien. Deze minicontainer is alleen bedoeld voor plastic statiegeld flesjes en niet voor ander afval. De opbrengst van dit statiegeld komt ten goede aan de jeugd van v.v. Zwartewaal. Denkt u dan aan ballen, speel- en trainingsmaterialen etc. Als u het statiegeld niet wilt doneren, neemt u uw lege plastic statiegeldflesje(s) mee naar de supermarkt om ze daar in te leveren. Bestuur v.v. Zwartewaal.