Voorbereiding_1_2021.jpg

Inleveren PET Flessen bij VV Zwartewaal.

11 november 20:15  Inleveren PET Flessen bij VV Zwartewaal. Inmiddels is vanaf 1 juli 2021 de statiegeld wetgeving op kleine petflessen ingevoerd. Aangezien v.v. Zwartewaal ook water en frisdranken in plastic verkoopt, heeft dit ook impact op onze vereniging. Goed te weten is dat sportlocaties vallen onder de vrijwillige innamepunten en we niet verplicht zijn om de flessen in te nemen en het statiegeld uit te keren. Bij v.v. Zwartewaal krijgt u dan ook geen statiegeld retour. Echter u kunt ons steunen door het statiegeld aan de vereniging te doneren. Dit kunt u doen door uw flesje, ook als deze elders gekocht is, in te leveren bij de bar of vanaf medio oktober uw flesje in de hiervoor bestemde en duidelijk herkenbare minicontainer van Statiegeld Nederland te gooien. Deze minicontainer is alleen bedoeld voor plastic statiegeld flesjes en niet voor ander afval. De opbrengst van dit statiegeld komt ten goede aan de jeugd van v.v. Zwartewaal. Denkt u dan aan ballen, speel- en trainingsmaterialen etc. Als u het statiegeld niet wilt doneren, neemt u uw lege plastic statiegeldflesje(s) mee naar de supermarkt om ze daar in te leveren. Bestuur v.v. Zwartewaal.

Voetbalzuil / Wedstrijdbal.

26 oktober 11:15  Voetbalzuil / Wedstrijdbal. Ook dit seizoen is het weer mogelijk om een wedstrijdbal te sponsoren voor uw favoriete elftal. Om e.e.a nog meer glans te geven heeft vv Zwartewaal sinds kort hiervoor een voetbalzuil in gebruik genomen. Met dank aan: Edwin van Heijst van het Onderhoud en Renovatiebedrijf Jansen Huybregts voor het ter beschikking stellen van de materialen en Romano Burggraaf van PrintIt24, het bedrijf voor al u reclame & drukwerk, voor de bestickering van de voetbalzuil. meer »

Club van 100

27 mei 19:15  Word nu lid van de club van 100 en steun de vereningingmeer »