Home - vv Zwartewaal

Home

Voorbereiding_1_2021.jpg

De La Haije en Van Heijst(OHVV) terug naar VV Zwartewaal

22 februari 8:30  Ramon de la Haije(27) en Rowan van Heijst(22) komen volgend seizoen terug naar Zwartewaal. Waar Ramon met OHVV na 2 corona seizoenen de 3e klasse heeft behaald en Rowan daar vorig seizoen bij aansloot hebben zij tot nu toe een stabiel seizoen in de 3e klasse. Ramon is direct een vaste waarde geworden in de basis op de nummer 10 positie, Rowan heeft na wat blessureleed in de voorbereiding zijn plaats in het team bemachtigd en de laatste maanden zijn doelpunten meegepikt. De la Haije die heel zijn jeugd bij Zwartewaal heeft gespeeld. Van Heijst die via Rijnmond Hoogvliet, Sparta, Zuidland en Nieuwenhoorn naar Zwartewaal is gekomen. Het bestuur van Zwartewaal is verheugd met de komst van deze spelers. Hiermee heeft Zwartewaal wederom kwaliteit aan zijn selectie toegevoegd.


Zwartewaal slaat volgende transferslag:

22 februari 8:30  Bart Rollof(27), Jelle Troost (29) en Jari Tuk (25) zijn de volgende de namen waar mee VV Zwartewaal zich heeft versterkt voor het seizoen 23/24. Rollof, Troost en Tuk hebben allen in de jeugd van SV Voorne gespeeld, na de fusie WRW/SC Voorne kwamen ze uit bij VV Brielle. Waar Rollof naar Zwartewaal ging, gingen Troost en Tuk naar Vierpolders. Rollof zal terug keren naar vertrouwd terrein.


Gebroeders Van Der Spuij(GHVV’13) naar VV Zwartewaal

22 februari 8:30  Gebroeders Van Der Spuij(GHVV’13) naar VV Zwartewaal Danny van der Spuij (34) en Ferry van der Spuij (29) zullen volgend seizoen weer actief zijn aan de Zwartewaalse Sluisweg. De broers komen hiermee weer ‘thuis’. Na voor Danny van der Spuij periodes bij OVV en GHVV’13, voor Ferry van der Spuij periodes bij OVV, Zuidland en Hellevoetsluis. Met de komst van de gebroeders Van Der Spuij worden de eerste stappen gezet naar het seizoen 23/24. De komende tijd hoopt het bestuur van VV Zwartewaal nog meer versterkingen te kunnen presenteren.


Inleveren PET Flessen bij VV Zwartewaal.

11 november 20:15  Inleveren PET Flessen bij VV Zwartewaal. Inmiddels is vanaf 1 juli 2021 de statiegeld wetgeving op kleine petflessen ingevoerd. Aangezien v.v. Zwartewaal ook water en frisdranken in plastic verkoopt, heeft dit ook impact op onze vereniging. Goed te weten is dat sportlocaties vallen onder de vrijwillige innamepunten en we niet verplicht zijn om de flessen in te nemen en het statiegeld uit te keren. Bij v.v. Zwartewaal krijgt u dan ook geen statiegeld retour. Echter u kunt ons steunen door het statiegeld aan de vereniging te doneren. Dit kunt u doen door uw flesje, ook als deze elders gekocht is, in te leveren bij de bar of vanaf medio oktober uw flesje in de hiervoor bestemde en duidelijk herkenbare minicontainer van Statiegeld Nederland te gooien. Deze minicontainer is alleen bedoeld voor plastic statiegeld flesjes en niet voor ander afval. De opbrengst van dit statiegeld komt ten goede aan de jeugd van v.v. Zwartewaal. Denkt u dan aan ballen, speel- en trainingsmaterialen etc. Als u het statiegeld niet wilt doneren, neemt u uw lege plastic statiegeldflesje(s) mee naar de supermarkt om ze daar in te leveren. Bestuur v.v. Zwartewaal.


Voetbalzuil / Wedstrijdbal.

26 oktober 11:15  Voetbalzuil / Wedstrijdbal. Ook dit seizoen is het weer mogelijk om een wedstrijdbal te sponsoren voor uw favoriete elftal. Om e.e.a nog meer glans te geven heeft vv Zwartewaal sinds kort hiervoor een voetbalzuil in gebruik genomen. Met dank aan: Edwin van Heijst van het Onderhoud en Renovatiebedrijf Jansen Huybregts voor het ter beschikking stellen van de materialen en Romano Burggraaf van PrintIt24, het bedrijf voor al u reclame & drukwerk, voor de bestickering van de voetbalzuil. meer »


Club van 100

27 mei 19:15  Word nu lid van de club van 100 en steun de vereningingmeer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!